Új Sea of Thieves tartalom közeleg

A Sea of Thieves megjelenése óta meglehetősen népszerű játék. A játékélmény már évek óta arra ösztönözte a játékosokat, hogy online összegyűljenek és a tengerekre szálljanak, a játékmenet középpontjában pedig a kalózkodás és a nagy kalandok átélése állt. Amikor éppen nem küldetéseket teljesítettünk, zsákmányt kerestünk, és nem a karakterünk vagy a hajónk beállításait végeztük, előfordulhatott, hogy egy másik kalózcsapattal kellett szembeszállnunk. Micsoda régi szép idők, és ez szerencsére továbbra sem múlt el. 

A videojáték 2018-as indulása után végre megjelenik a privát szezon/lobby lehetősége. Az Insider Gaming jelentésének köszönhetően megtudtuk, hogy a játékosok idén októberben számíthatnak az új játékmódra.

Emellett a Sea of Thieves hamarosan megkapja a tízedik szezont, és ezzel együtt egy vadonatúj játékmód is érkezik. A fejlesztők az új módot Safer Seasnak hívják, és bevezetik a privát lobbit, hogy barátainkkal együtt más ellenséges játékosok nélkül hajózhassunk a tengeren. Lényegében ezzel a lehetőséggel a Sea of Thieves kapni fog egy ízig-vérig co-op játékmódot. A nyugodt hajókázásnak azonban ára van a jutalmak terén, ugyanis amire számíthatunk az jóval kevesebb hozam lesz. A "privát lobbis" tengereken való tartózkodás azt jelenti, hogy a kereskedelmi társaságok jóval kevesebb aranyat, hírnevet és 40. rangig terjedő felső határt kínálnak majd.

Ismét egy adok-kapok helyzet a Safer Seas esetében is. Lehet, hogy nem kapunk annyi árut, mint amennyit reméltünk volna, vagy nem érünk el magasabb rangot. De! Ez legalább azt jelenti, hogy nem kell attól tartanunk, hogy véletlenszerű PvP-csaták kialakulhassanak. 

Ez a mód ráadásul egy tanító jellegű bevezetés lehet arra, hogy kicsit többet gyakorolhassunk a játékban, mielőtt belevágnánk az igazi multiplayer élményt diktáló kalandokba, ahol már igazi ellenfelekkel kell szembenézni.

A 10. évad 2023. október 19-én érkezik az Xbox platformokra. Eközben a PC-n lévők számára a megjelenés az év vége felé, valamikor decemberben fog megjelenni. 

Újabb Régebbi