Remnant 2 - Gyengébb gépekre terveznek teljesítményjavítást

Bár lehet, hogy a Remnant 2-őt a Baldur's Gate 3, és a nemrég megjelent Starfield kissé beárnyékolták, de ez a videojáték kétség kívül az év egyik legjobb játéka marad.

A Gunfire Games a megjelenése óta csendben dolgozik a játékon, hiszen eddig megváltoztatta a kooperatív matchmaking skálázást, megkönnyítette az arch típusok feloldását, javította a teljesítményt, és továbbra is minőségi finomításokat tett a shooter-looter souls-like akciójátékhoz.

A következő frissítés várhatóan ezen a héten jelenik meg, és folytatja ezt a rendet, amit már lelkesen elkezdett a Gunfire. A Remnant 2 vezető dizájnere, Ben Cureton a Twitteren osztotta meg a közelgő javítással érkező változások nagy listáját. Bár a teljes patch noteszt nem hozták nyilvánosságra a hivatalos oldalon, ám hamarosan be kell futnia.

Valamiféle "burgonya módon" dolgoznak a fejlesztők, ami egy könnyed módja annak, hogy az ultra-alacsony specifikációs PC-kre utaljanak. A Remnant 2 sajnos híres arról, hogy mennyire részletgazdag játék lett a High-End PC-ken, és hogy mennyire igényes tud lenni mindenféle hardveren. A Gunfire kijelentette és megerősítette, hogy a játékot az upscaling grafikus opció szem előtt tartásával fejlesztették.

Bár az upscaling minden bizonnyal jobb teljesítményt nyújthat,  de nem sokat ér, ha a számítógépünk egyszerűen nem elég erős ahhoz, hogy kihasználja ezt az előnyt. Egyelőre nem világos, hogy az úgynevezett burgonya mód pontosan mit fog csinálni, bár remélhetőleg ezek a részletek hamarosan nyilvánosságra kerülnek.

Újabb Régebbi