Mortal Kombat 1 - Launch trailer

Nincs hiány a nagy teli várakozással övező videojátékokból, amelyek idén fognak megjelenni, és ha a verekedős műfajban utazunk, akkor szerencsénk van. Már csak napok választanak el minket a Mortal Kombat franchise következő fő vonalbeli részének megjelenésétől. A Mortal Kombat 1-gyel egy új idősíkot kapunk, ami azt jelenti, hogy a játékosok számára egy új és nagyszerű lehetőség, hogy kipróbálják ezt a franchise-t, ha eddig nem fordítottak rá túl nagy figyelmet. Most érkezett a legújabb launch trailer, amely összefoglalja mindazt, amit a NetherRealm Studios a játék közelgő megjelenésének bejelentése előtt megosztott.

Ha eddig nem követtük túl nagy figyelemmel a Mortal Kombat 1-et, akkor ez a trailer egy szép összefoglalót kínál arról, hogy mit is érdemes felfedeznünk. A játék például a Mortal Kombat 11 eseményei után játszódik, ugyanakkor egy reboot is, mivel ez a játék egy új idősíkban játszódik. Ez egy újrakezdés kedvenc harcosaink számára. 

Új szövetségeket és a franchise néhány korábbi klasszikus harcosának eredettörténetét láthatjuk majd a videojátékban. Mindeközben, ha új vagyunk a sorozatban, nem kell előzményekben turkálnunk, hogy többet tudjunk meg egy-egy karakterről. Az alapfeltevés azonban itt van a készülő játékhoz. A földi birodalom arra kényszerül, hogy a túlélésért harcoljon egy nagyszabású tornán, ahol a legnagyobb harcosokat állítják egymás ellen.

A Mortal Kombat 1-ben Kameo Fighterek lesznek. Ez egy egyedi harcosokból álló kombatantok, akik segítenek majd a mérkőzéseken. A Kameo Fightereket egy egyszerű gombnyomással elő hívhatjuk, hogy segítsenek egy gyors kombó támadást intézni az ellenfelünk során.

Szeptember 14-én akár játszhatunk a videojátékkal, ha a játék Kollector vagy Premium kiadását szerezzük be. Azt is tudjuk, hogy ha előrendeljük a játékot, akkor Shang Tsungot is feloldják számunkra. Eközben a Mortal Kombat 1 standard kiadása 2023. szeptember 19-én jelenik meg. Ami a platformokat illeti, a Mortal Kombat franchise következő része Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S és PC platformokra fog megjelenni.

Újabb Régebbi