Marvel's Spider-Man 2 - hivatalosan is aranylemezre került

A mai napon, szeptember 20-án a fejlesztő Insomniac X-en jelentette be, hogy a Marvel's Spider-Man 2 aranylemezre került. Ez azt jelenti, hogy a várva várt folytatás pontosan egy hónappal a megjelenés előtt kész lett, hiszen az Insomniac folytatása a tervek szerint jövő hónapban, október 20-án fog megjelenni világszerte.

Ez azt jelenti, hogy az Insomniac fejlesztőinek szerencsére bőven van idejük arra, hogy a Marvel's Spider-Man 2 esetleges hibáit vagy egyéb problémáit kiküszöböljék. Ez persze nem jelenti azt, hogy az új játék hibák nélkül fog megjelenni, de az, hogy a minőségbiztosítóknak és a tesztereknek több idejük marad a hibák és egyéb problémák megoldására mindig is hatalmas pozitívum.

Egy két oldal arról rebesget Spidey kapcsán, hogy a Marvel's Spider-Man 2-ben lesz egy egyfajta halálos leesés-mód, amit ki- és bekapcsolhatunk. Hála Istennek, hogy tetszés szerint ki- és bekapcsolhatjuk majd az in-game funkciót, mert Miles Morales vagy Peter Parker szerepében lezuhanni az égből és azonnal meghalni... az igazat megvallva elég rémálomnak tűnik.

Ráadásul a Marvel's Spider-Man 2-ben mindkét Pókember egyszerre lesz látható a képernyőn. Amikor például Peter szerepében játszunk, láthatjuk majd, ahogy Miles Morales a városban leng, miközben mi a saját dolgainkat végzük. Ez nem éppen egy kooperatív mód, de ettől függetlenül egy kedves kis apróság. egy chilles gameplay fícsör.

Újabb Régebbi