Lies of P - Ilyenek lesznek a bossfightok a játékban

Dél-Korea egyik vezető játékfejlesztője és kiadója, a Neowiz ma egy bemutató videót osztott meg, amely a legveszélyesebb egyedi ellenségeket és látványos főnökcsatákat mutatja be, amelyekkel a játékosok a várva várt Pinocchio-ihlette Soulslike címben, a Lies of P-ben találkozhatnak.

A lelkes rajongók már most előrendelhetik a címet, hogy exkluzív bónuszokat kapjanak! A digitális standard kiadás előrendelői a "Pajkos bábu készlet" skint, vagyis öltözéket kapják meg, míg a deluxe kiadás a "Nagy Venigni készlet" öltözéket, egy egyedi maszkot és három nappal korábban hozzáférést biztosít a játékosoknak a Soulslike videojátékhoz. 

A fizikai változat egy exkluzív SteelBook tome ihlette gyűjtői dobozban kerül kiadásra egy 92 oldalas művészeti könyv mellett. A bónusz digitális tárgyak közé tartozik az eredeti soundtrack és a "The Great Venigni's Set" öltözet, valamint egy egyedi maszk, amelyet a fesztiválon viselhetünk. Fizikai normál kiadás is kapható lesz.

A Pinokkió története által inspirált Lies of P egy olyan Soulslike akciójáték, amelyben Krat sötét, Belle Époque ihlette városában kalandozhatunk el. Az egykor gyönyörű város, Krat mára élő rémálommá vált, mivel halálos bábuk randaliröznak, miközben egy halálos járvány is tombol szerte az országban. P-vel játszva, egy bábuként, akinek végig kell küzdenie magát ezen a halálos városon, hogy megtalálja Geppettót, és végre emberré válhasson. A Lies of P egy elegáns, feszültséggel teli világot, mély harci és karakter testreszabási rendszereket, valamint egy lebilincselő történetet mutat be érdekes narratív választási lehetőségekkel, ahol minél több hazugságot mondunk ki, annál emberibbé válhatunk P-vel. Csak ne feledjük: egy hazugságokkal teli világban senkiben sem lehet megbízni...

A NEOWIZ szeptember 19-én adja ki a  videojátékos piacra a Lies of P-t. A standard és a deluxe kiadás 59,99, illetve 69,99 euróért előrendelhető digitális vagy fizikai formátumban PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X konzolokon.

Újabb Régebbi