Lies of P - Gameplay videók érkeztek

Ha lemaradtál volna a videós hírről, a NEOWIZ kiadott két új Lies of P gameplay videót, amelyekben az egyedi fegyverrendszert mutatják be, valamint egy gameplay videót a Legion Arms játékosok által felszerelhető fegyverekről, miközben a Krat-on keresztül harcolnak.

Az első videóban a rajongók megismerkedhetnek a játékban elérhető választási lehetőségek sokaságával, ahogy a többféler fegyverzet típussal. A legfontosabbak közé tartoznak: "Csontvágó fűrészpenge és a tetemes kristálybalta nyele", "Tekercses Mjolnir-fej és nagy csőkulcsnyél", "Táncos ívelt kardpenge és Booster Glaive nyele", és még sok más.

A második videóban a játékosok első pillantást vethetnek a Legion Arms-ra. A Legion Arms egy egyedi játékmechanikát képvisel a Lies of P-ben, ahol a játékosok különböző mechanikus fegyvereket szerelhetnek fel és fejleszthetnek, amelyek mindegyike különleges képességekkel és harcban való felhasználással rendelkezik. A Legion Arms közé tartozik a "Falcon Eyes", amely robbanótöltetet lő ki, amely befúródik az ellenségbe, a "Flamberge", amely folyamatos tűzhullámot bocsát ki, az "Aegis", amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egy gyújtópajzs segítségével védjék a támadásokat, és még öt másik. A Legion Arms még nagyobb szabadságot biztosít a játékosoknak a harci összecsapások során, mivel nagyobb mértékű karakter testre szabhatóságot vezet be, hogy többféle játékstílushoz igazodjon.

A lelkes rajongók már most előrendelhetik a címet, hogy exkluzív bónuszokat kapjanak! A digitális standard kiadás előrendelői a "Csintalan bábu készlet" öltözéket kapják meg, míg a deluxe kiadás a "Nagy Venigni készlet" öltözéket, egy egyedi maszkot, és három napos korai hozzáférést biztosít a játékosoknak a Lies of P-hez. A fizikai változat egy exkluzív SteelBook® tome ihlette gyűjtői dobozban kerül bemutatásra egy 92 oldalas művészeti könyv mellett. A bónusz digitális tárgyak közé tartozik az eredeti soundtrack és a "The Great Venigni's Set" öltözet, valamint egy egyedi maszk, amelyet a fesztiválon viselhetsz. Fizikai normál kiadás is kapható.

A Pinokkió ismert története által inspirált Lies of P egy Soulslike akciójáték, amely Krat sötét, Belle Époque ihlette városában játszódik. Az egykor gyönyörű város, Krat mára élő rémálommá vált, mivel halálos bábuk veszélyeztetik az utcákat, amire rá tesz egy adag lapáttal egy járvány is. P-nek célja, hogy könyörtelen útja során megtalálja Geppettót, és végre emberré válhasson a segítségével. A Lies of P egy elegáns, feszültséggel teli világot, mély harci és karakter testreszabási rendszereket, valamint egy lebilincselő történetet ígér, továbbá érdekes narratív választási lehetőségekkel, ahol minél több hazugságot mondunk, annál jobban válhatunk emberibbé. ..

A NEOWIZ 2023. szeptember 19-én dobja piacra a Lies of P-t. A standard és deluxe kiadás 59,99, illetve 69,99 dollárért előrendelhető digitális vagy fizikai formátumban PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X|S és PC platformokon a Steamen és a részt vevő kiskereskedőkön keresztül. 

Újabb Régebbi