Késik az XDefiant

A Ubisoft bejelentette, hogy elhalasztják a régóta várt ingyenes FPS-játékuk, az XDefiant megjelenését, miután a játék hivatalosan is megbukott a Microsoft (Xnox One és Xbox Series X|S) és a Sony (PS4 és PS5) konzolokon való tanúsítási teszteken.

Mark Rubin executive producer egy frissítésben elárulta, hogy az októberi megjelenés tűnik a legvalószínűbbnek, mivel további munkálatokra van szükség ahhoz, hogy a játék megfeleljen a platformok követelményeinek.

A tanúsítási teszteken történt kudarcok nem részletezett megfelelési problémákhoz, nem pedig játékmenetbeli problémákhoz kapcsolódnak. Mark Rubin kifejtette, hogy ezek a megfelelőségi tesztek a rendszereket és a játékosok által a platformokon elvárt általános élményt érintik, például a trófeák megfelelő kezelését és a baráti lista megfelelő frissítését.

Az elkövetkező hetekben a tervek szerint az XDefiant frissített változatát mutatják be az új tesztre és remélik, hogy még szeptember végén elindíthatják a játékot, bár nem kizárt, hogy az első napon szükség lesz egy javításra, ami október elejére tolhatja ki a megjelenést.

Újabb Régebbi