Készül a The Darkness remaster

A Nightdive Studios vezérigazgatója, Stephen Kick megerősítette, hogy a 2007-es klasszikus lövöldözős játék remasterelése is készül.

A Nightdive Studios az évek során tekintélyes közönséget szerzett magának azzal a kiadói marketing-felfogással, hogy klasszikus lövöldözős játékok kiváló remastereit fejlesztette. Idén eddig a Nightdive szállította a System Shock remake-jét és a Quake 2 remasterét, nemrég bejelentették a Turok 3: Shadow of Oblivion és a Star Wars: Dark Forces remasterét is. Bár úgy tűnik, hogy ezeken túl még több is készülhet.

A Starbreeze Studios által fejlesztett és a 2K által kiadott, 2007-es, kritikailag elismert first person shooter, a The Darkness remasterén is dolgozik. Ugyanezt látszólag megerősítette a Nightdive vezérigazgatója, Stephen Kick is, aki egy Twitter-bejegyzésre utalt rá, amelyben a The Darkness remasterét firtatták, és egy olyan üzenettel válaszolt, amely egyszerűen csak annyit mondott: "Rajta van a listán".

Nem tudni, hogy a videojáték remaster változata mennyire van előrehaladott  fejlesztési állapotban, vagy mennyi idő múlva jelenhet meg - de a régi veterán rajongók legalább megnyugodhatnak azzal a tudattal, hogy a remaster valóban érkezni fog, és a nem is olyan túl távoli jövőben.

Újabb Régebbi