Majdnem tönkrement Jonatham Majors a Creed 3 edzések miatt

Legyen szó akár egy hangya méretű hősről, akár egy nehézsúlyú világbajnokról, mert bizony nagy bajban vannak, ha Jonathan Majors ellen kell kiállniuk a Creed 3 moziban. Legújabb szerepében Majors a Creed 3-ban szerepel, aki Damien "Dame" Andersont alakítja, a sorozat főhősének, Adonis Creednek a régi barátját, aki nemrég szabadult ki a majdnem két évtizedes börtönbüntetésből. 

A sztori szerint Dame egy utolsó esélyt akar, kihívja Adonist, a nehézsúlyú bajnokot, és bármit megtesz a cél elérése érdekében. Ez Adonis eddigi legnagyobb kihívása, több okból is. Először is, Dame Adonis életébe való belépés a felszínre hoz egy nagyon fájdalmas, rég eltemetett múltat. Másodszor, Dame fizikailag félelmetes és erős harcos, Adonis egyenrangú ellenfele lehet, ami brutális és veszélyes kihívást jelent, akár személyes vagy szakmai tétekkel nézve.

A csúcsformában lévő bokszolók köztudottan a nagyon fitt és egészséges sportolók listáján szerepelnek, amihez olyan erő, reflex, szív- és érrendszeri állóképesség kombinációra van szükség, amely bármelyik sportággal vetekszik. Ahhoz, hogy hihető profi bunyósokat játszhassanak a Creedben, Michael B. Jordannek és Jonathan Majorsnak is formában kellett lennie. 

Jonathan Majors elárulta, hogy nemcsak közel másfél évig élt úgy, mint egy bokszoló, de olyan keményen edzett, hogy ez valósággal elkezdte felemészteni a fizikumát és testsúlyát is.

"Élvezem az ilyen dolgokat, szóval legyen szó lovaglásról vagy repülőgép vezetéséről, emberileg nagyon hajlok a kihívások felé" 

A Creed forgatásánál Majors rádöbbent, hogy még jobban fel kell tornáznia magát ehhez a filmhez, és teljesen hű akar lenni a boxolók felé is.

A filmek nyilvánvalóan különböznek a való élettől, mert meg kell rendezni, de meg is kell nézni. Bármi is legyen az az esztétika, azt kell megragadnod. - tette hozzá a fiatal sztár.

Egy bokszoló edzésprogramja magában foglalja a spárgázást, az út/utca menti edzést (gondoljunk csak Rockyra vagy Creedre, amint végigfut az utcán, és az ehhez kapcsolódó kardiókat), a különböző boksz zsákok ütögetését, és ugróköteles erőnléti edzést. Majors a sportprogramot másfél éven keresztül napi szinten csinálta, vagy éppen űzte.

"Valószínűleg másfél évig csak úgy éltem, mint egy bokszoló, úgy ettem, mint egy bokszoló, úgy futottam, mint egy bokszoló, és így tovább. Volt egy pont, amikor már olyan sokat futottam, hogy túl sovány lettem, és nem tudtam megtartani az izomtömegemet a futás miatt, ezért teljesen le kellett csökkentenünk a kardió edzést."

A Creed 3 már a mozikban!

Összes oldalmegjelenítés