A Call of Duty Warzone 2 játékosai a számszeríjat még erősebbé tennék

A Call of Duty: Warzone 2 játékosai összességében csalódtak a nyílpuskában, történt ugyanis, hogy a fórumon panaszkodtak, miszerint nem elég erős a csendes fegyver, és felszólították a Raven Software-t, hogy azonnal erősítsék fel, azaz buff-olják a számszeríjat.

Röviden a Warzone-ról:

A 2022 novemberében megjelent Call of Duty: Warzone 2 az Activision, a Raven Software és az Infinity Ward ingyenes battle royale sorozatának második felvonása. Bár a Warzone 2 a Call of Duty: Modern Warfare 2 részeként jelent meg, mégis önálló élményt nyújt, és a játékhoz nem szükséges a alapjáték. A Warzone 2 több tartalmat biztosít, mint elődje, emellett újratervezett Gulag-rendszert és jelentősebb számú AI-vezérelt ellenséget vezettek be az újszerű royale extraction módba, a DMZ-be. A játék a Metacritic összesítő oldal szerint "általában kedvező" értékeléseket kapott, PC-n 80, PS5-ön pedig 79 pontot ért el.

A Modern Warfare 2 második szezonja a múlt hónapban jelent meg, és visszahozta az előző játék népszerű Crossbow fegyverét. A COD-fanok azonban a nem tetszésüket fejezték ki, hogy a nyílpuska már nem igazi, mint régi részben, hiszen nem egy találattal öl, Nem ez az egyetlen visszatérő fegyver, amely nerfet kapott a Call of Duty: Warzone 2-ben, és nem is ez az első alkalom, hogy a Raven Software kifejezetten a nyílpuskát nerfelte. Sokan elégedetlen voltak a változtatással, különösen annak fényében, hogy a Warzone 2 nyílpuska feloldása mekkora erőfeszítésbe kerül a mostani szezon alatt. A Battle Pass egyébként teljesen ingyenes, de aki mégis szeretne befizetni a prémiumra, az megkapja a legendás Ronin karakterét, fegyverestül, kinézestül együtt.

A fejlesztők először az első Call of Duty: Warzone-ban hozták be a nyílpuskát, mint "egylövetű" gyilkos fegyvert. A Raven Software azonban hamar rájött, hogy ez túlzás, és úgy változtatta meg, hogy a nyílpuskák helyett a célpontokat Downed, azaz kiütés állapotba hozzák a szerencsétlen áldozatokat. A Call of Duty: Warzone 2-ben tovább romlott ugye a fegyver, így mostantól két lövés kell a célpont / operátor teljes kiütéséhez. Úgy tűnik, hogy ez a Raven Software tudatos döntésének része, hogy ne legyenek azonnali egy találatot okozó fegyverek a többjátékos és coop módokban. A fejlövések még mindig azonnal halálosak, de rendkívül nehezen kivitelezhető, mivel a nyilak sokkal szélsőségesebb "leesést" szenvednek a fizika-levegő részében.

Bár a Call of Duty: Warzone 2 fejlesztői szerint ennek lehet valósabb értelme, ám bár a rajongók elégedetlenek a jelenlegi változtatással. 

Egy Warzone 2 játékos a Redditen rámutatott, a nyílpuska már most is egylövetű fegyverként viselkedik, három másodperces újratöltési idővel. Azzal, hogy két lövést kell leadni az ellenfél leütéséhez, a fegyver sokkal kevésbé lesz hasznos, mint korábban, különösen a játék jelenlegi meta helyzetét tekintve. A Call of Duty: Warzone 2 rajongói ezért komolyan felszólították a Raven Software-t, hogy állítsa vissza a nyílpuskát az előző játékban használt állapotába.

Összes oldalmegjelenítés