Hitman - World of Assassination



Ismét közeleg egy másik csomag a játékhoz....

Az IO Interactive ma bejelentette, hogy a Hitman 3 január 26-án Hitman World of Assassination címen fog megjelenni, amely a Hitman 1 és a Hitman 2 összes  pályáit, illetve szintjeit tartalmazza majd, szerencsére ingyenesen. 

"A Hitman 3 "Hitman World of Assassination" lesz, amely a Hitman 1 és Hitman 2 pályáihoz is hozzáférést biztosít a meglévő Access Pass rendszerünkön keresztül. A Hitman 3 jelenlegi tulajdonosai minden platformon ingyenes frissítést kapnak a Hitman World of Assassination-on keresztül".

"Drasztikusan leegyszerűsítjük a vásárlási élményt az új játékosok számára. A Hitman World of Assassination lesz az egyetlen élményt nyújtó lehetőség a játék elkezdéséhez." 

A Hitman World of Assassination 70 dollárba fog kerülni, és tartalmazza a Hitman 3-at, a Hitman 1 Game of the Year Access Pass-t és a Hitman 2 Standard Access Pass-t is. A Hitman World of Assassination Deluxe Pack 30 dollárért megvásárolható, amely tartalmazza majd a Hitman 3 Deluxe Packot, a Hitman 3 Seven Deadly Sins Collectiont és a Hitman 2 Expansion Access Pass-t.  

Összes oldalmegjelenítés