Új Knights of the Old Republic játék készül?

Érdekes pletyka kapott szárnyra...

Liam Robertson, az Unseen64 és a Did You Know Gaming projektek egyik közreműködője úgy értesült, hogy a BioWare Austin fejlesztői egy új Star Wars: Knights of the Old Republic cím prototípusával foglalkoznak.

Roberstson a podcastjében említette, hogy egy belsős forrástól tudja, hogy a Bioware-nél egy KotOR remake/revival projekten dolgoznak.

"Nem igazán tudom, hogy mi lesz a projekt vége. Úgy hallottam, hogy bár annak indult, már nem igazán esik a 'remake' kategóriába, most már sokkal inkább az eredeti játék alapjaira építkezve lesz egy teljesen új, eredeti dolog. Gyanítom, hogy idővel kiderül, miről is van szó, jelenleg a prototípusát készítik elő."

Bár Robertson többször is említi a KotOR címet, ő mégis úgy véli, hogy a sorozat harmadik részén dolgoznak a stúdiónál. Szerinte inkább egy teljesen új történetet szeretne a Bioware elmesélni.

Mivel a fentiek erősen a pletyka kategóriába esnek, így kéretik fenntartásokkal kezelni az információkat. Ettől függetlenül érdekes egybesés, hogy a KotOR írőja, Drew Karpyshyn két éve ismét csatlakozott a Bioware-hez. Ráadásul Twitterjén azt is elárulta, hogy egy titkos projekten munkálkodik:

Összes oldalmegjelenítés