Star Wars: Battlefront 2 - Megérkezett a hivatalos előzetes némi információval

Van itt minden...

A hétvége során bemutatták, a korábban kiszivárgott Star Wars: Battlefront 2 előzetesének, hivatalos, teljes változatát. A videó hosszabb, mint a kiszivárgott előzetes, így mindenképpen érdemes megnéznie annak is, aki már látta az utóbbit.

A trailer természetesen bitang jól néz ki, és remekül felvezeti a játék kampányát is, amely kifejezetten érdekesnek tűnik, lévén, hogy most nem a "jó" oldalon kell majd harcolnunk.



Ezen kívül érkezett pár szép, nagy-felbontású kép is a programról, amelyeken tovább csodálhatjuk a játék grafikáját:









Szintén fontos dolog, hogy Bernd Diener, a játék kreatív direktora kiemelte, hogy a Battlefront 2-höz nem lesz szezonbérlet. Diener elárulta, hogy az előző résszel kapcsolatos negatív visszhangok miatt döntöttek a dolog elhagyása mellett.

Kiemelte azt is, hogy a dolog nem azt jelenti, hogy nem lesznek letölthető tartalmak későbbiekben a játékhoz. Ám ezek kiadási formája még nem eldöntött. Könnyen lehet, hogy lesznek fizetős tartalmak is az ingyenes frissítések mellett, ám akár a kizárólag ingyenes frissítések formátuma sem kizárt (főleg, hogy a dolog remekül működik a Titanfall 2 esetében). Természetesen, amint lesz valami új információ a dologról, azt megírjuk.

A Star Wars: Battlefront 2 november 17-én jelenik majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.



Összes oldalmegjelenítés