Mass Effect: Andromeda - Felderítés és felfedezés


A mostani videóban azt mutatják be nekünk, hogyan fedezhetjük fel az Androméda-galaxist, és miképp deríthetünk fényt a bolygókon lévő rejtélyekre...

Az Electronic Arts és a BioWare kiadta a Mass Effect: Andromeda játékmenetét bemutató videó sorozat legújabb epizódját. Ebben a részben a felderítésről és felfedezésről esik szó, vagyis mindazon dolgokról, ami végett egy valódi, ízig-vérig Mass Effect-játék lesz az Andromeda. Az egyik leglátványosabb újítás, hogy a Tempest ablakaiból immár valós időben látjuk a galaxis azon részét, ahol épp vagyunk. Ez pedig sokat dob a hangulaton.
Már a játék kezdetén rengeteg érdekes helyszín között választhatunk, hogy hol kezdjük el az Androméda-galaxis felderítését. Több, mint 100 bolygót, rengeteg holdat és egyéb űrbéli objektumot fedezhetünk fel, ezekből több tucatnyira le is tudunk majd szállni, és itt kezdődik el a játék valódi története. Minden nagyobb bolygónak saját története lesz, sajátos rejtélyekkel, veszélyekkel,  kihívásokkal, egyedi helyszínekkel.

A Mass Effect: Andromeda megjelenése Március 23-án lesz nálunk, PC-re, PS4-re és XBOX One-ra.

Összes oldalmegjelenítés