Sokat haladtak a Skyblivion fejlesztésével

A TESRenewal csapata kiadott egy új videót a készülő Skyblivion című teljes konverziós modból, melyben bemutatják, hogyan állnak jelenleg a projekttel. A készítők elmondása szerint az utóbbi pár hónapban rengeteget sikerült haladniuk a játékkal, december óta sikeresen bekerültek a fegyverek, így a 3D-s tervezőbrigád nekifoghat a környezeti elemek feljavításának.


A tájkép modellezéséért felelős csapat szintén jelentős haladást ért el Cyrodiil földjének lemodellezésében és a textúrák tökéletesítésében. A belső terekért felelős különítmény pedig a következő hónapokban nekiáll, hogy még több részlettel és berendezési tárggyal lássa el az épületek helyiségeit. A küldetések is implementálható állapotba kerültek, a navigációs csapat elmondása alapján, akik a karakterek mozgásáért és útvonalkereséséért felelnek, "Cyrodiil szinte összes szegletével elkészültek".


A kezelőfelület tervezői olyan UI létrehozásán dolgoznak, melyet az Oblivion című játék inspirált. A TESRenewal csapat a közelmúltban bővítette létszámát, de továbbra is vesznek fel munkatársakat. A Skyblivion fejlesztése 2013. márciusa óta zajlik, jó lenne, ha sokan be tudnának nekik segíteni.


A Skyblivion egy teljes konverziós mod lesz, melyben a The Elder Scrolls IV: Oblivion című játékot írják át a The Elder Scrolls V: Skyrim motorjára. A Skyblivion kizárólag PC-re készül, és fontos tudni, hogy futtatásához rendelkeznünk kell az eredeti Oblivion és Skyrim Steames változatával is (DLC-kkel együtt), máskülönben nem fog elindulni a gépünkön.

Összes oldalmegjelenítés