Mass Effect: Andromeda előrendelői DLC

Az Electronic Arts kiadott egy rövidke videót a hamarosan boltokba kerülő Mass Effect: Andromeda című játékból, melyben bemutatják az előrendelői bónuszokat, valamint egy pár jelenet erejéig a multiba is bekukkanthatunk.


Ha előrendeljük a Mass Effect: Andromeda című játékot, a galaxis felfedezését egy egyedi páncélban kezdhetjük majd meg. A Deep Space Explorer Armor névre hallgató öltözék mellett a bolygók felszínén való közlekedést segítő felderítő járművünk, a Nomad is aranyozott külsővel fog büszkélkedni. Mindezeken felül lesz egy Multiplayer Booster Pack is a DLC-ben, amivel a többszereplős játékmódhoz kapunk öt darab, egyenként 50%-os XP növelőt. Ezeket azonnal megkapjuk, meccsenként pedig egyet használhatunk fel belőlük.


A fentebb ismertetett előrendelői bónuszok a játék összes kiadására vonatkoznak, vagyis mindenki megkapja majd őket, aki megjelenés előtt leadja rá a megrendelést. A Mass Effect: Andromeda című játék megjelenése március 23-án várható, a program PC-re, PlayStation 4-re és XBOX One-ra lesz megvásárolható.

Összes oldalmegjelenítés