Rainbow Six Siege - új patch a láthatáron

Javítanak pár dolgot...

Új javítás lát napvilágot a Siege-hez. A 2.1.1-es számot kapott frissítés egy rakás hibát orvosol, például a spawnnál beragadás és az, hogy lehet ütni Hibana lövedékeit Mira ablakáról, amit ezentúl nem lehet a vak oldaláról kiütni, a védők pedig az X-KAIROS lövedékeket és Thermite robbanószerkezetét nem fogják tudni belülről lelőni.

A másik javítás a külsőt orvosolja - az operátorok kinézete a menüben meg fog változni, ami ugyan a játékmenetet nem befolyásolta, de zavaró lehetett. Másik újítás még, hogy Mira és Jackal mellett mások is használhatják a Diamond skint, amit már a shopban is meg lehet venni.

Mostantól lehet guggolni és ütni egyszerre, és nem jelölhetünk ellenfeleket Mute zavarójába szaladt drónokkal, illetve rendesen hallható lesz, ha valaki a hatástalanítót rakja. Az operátorokkal kapcsolatos problémák közül javítják azt, hogy Jackal nem látta a piros fényt az épp használt kamerákból, mikor az Eyenox aktív volt, Fuze/Blitz/Montagne térde nem lóg át a pajzsán és Thatcher gránátja nem szedi le a gránátvetőjét, Hibana és Echo másodlagos fegyverei pedig kevésbé rúgnak vissza.

Jó látni, hogy folyamatosan foglalkoznak a játékkal, és az Ubisoft elmondása szerint még egy darabig így is lesz.

Összes oldalmegjelenítés