NieR: Automata - Új videó, és néhány információ

Új videó jött...

Egy új előzetes érkezett a NieR: Automatahoz, amelyben a harc kerül a reflektorfénybe. A videó alapján a harc folyékonynak és élvezetesnek ígérkezik. A videóban négy fegyvertípust mutatnak be, a rövid kardokat, a hosszú kardokat, lándzsákat valamint a harci hevedereket. A játékosok a játék során skilleket oldhatnak fel, fegyvereket fejleszthetnek amibe beletartozik egy támogató Pod, amely a távolsági támadásaival segít minket.



A videón kívül kiderült még néhány információ a programról. Azt már eddig is tudtuk, hogyha elhalálozunk, akkor visszatérhetünk a testünkhöz, és visszaszerezhetjük a dolgainkat. Azonban most az is kiderült, hogyha azelőtt újra meghalunk, mielőtt visszaszereznénk a dolgainkat, akkor búcsút inthetünk azoknak (lásd. Dark Souls). Tovább nehezíti a dolgot, hogy a dologra korlátozott mennyiségű idő áll a rendelkezésünkre, így nem árt sietni a dologgal, különben pórul járhatunk.

Kiderült néhány dolog a játék online részéről is. Ha online játszunk, akkor a többi játékos láthatja a holttestünket, és fel is támaszthatnak minket, és persze ezt mi is megtehetjük, ezzel harcostársakat szerezhetünk magunknak.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a játék PS4 mellett majd PC-re is megjelenik valamikor. A portról jelenleg annyit lehet tudni, hogy még készül. Most éppen a másolásvédelem kérdését próbálják megoldani a fejlesztők, és elmondták, hogy a Steames megjelenés időpontja sincs már messze.

Az is kiderült, hogy a Square Enix rábólintott a DLC-k ötletére, ám ezek mibenlétéről, tartalmáról és megjelenési idejéről még semmilyen információ nem áll rendelkezésünkre.

A NieR: Automata március 10-én jelenik majd meg PS4-re, PC-re valamikor a későbbiekben érkezik, valamint Xbox One-ra egyáltalán nem jelenik majd meg a játék.

Összes oldalmegjelenítés