The Elder Scrolls Online - Hamarosan saját házunk is lehet

Már otthonunk is lehet...

Jó hír lehet azok számára, akik mindig is szerettek volna egy kis darabot magukénak tudni Tamriel földjéből, ugyanis a The Elder Scrolls Online új, Homestead nevű kiegészítőjében végre lesz erre lehetőségük.

A játékosok összesen negyven különböző lakhely közül válogathatnak. A házak a tíz elérhető faj stílusaiban készültek. Természetesen a stílusok közül fajtól függetlenül válogathatunk, kivéve az Imperial stílust, ahhoz az Imperial Edition megvásárlása a feltétel. A lakhelyünk berendezéséhez pedig 2000 különböző berendezési tárgy áll majd a rendelkezésünkre.



Az ingatlanjainkat (több is lehet egyszerre) bárhol felhúzhatjuk az alapterületen belül. A DLC-k által behozott területeken nem lehet építkezni. Jó hír még, hogy a felépített házak a fiókunkhoz lesznek kötve, így minden karakterünknek lesz hozzájuk kulcsuk, így velük nem kell majd külön építkeznünk.

A Homestead 2017. februárjában érkezik ingyenesen PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de a PC-s játékosok már januárban kipróbálhatják a tesztszervereken.

Összes oldalmegjelenítés