A Metro 2035-el nem ér véget a sorozat?


Dmitry Glukhovsky nem írja le még a Metro játékokat...




Dmitry Glukhovsky, a Metro saga írója a Metro 2035-el bár lezárta a regényt, azonban elhintett egy remény porszemet, miszerint az még közel sem biztos, hogy a Metro 2035-el a játékok folytatása is lezárulna.

A Metro 2035 csak jövőre, 2017-ben lát napvilágot a virtuális világban. A regény szerelmesei már sejthetik mi lesz a következő rész története, vagy alappillérje, ugyanis a könyv utolsó és zárórésze tavaly jött ki. Azonban nincs veszve semmi, Glukhovsky nyilatkozata alapján kiderült, hogy bár könyvben mindent elmondott, amit a Metro-ban érzett, az még közel sem biztos, hogy a virtuális világban lezártnak tekinthetjük majd Artyom világát.

Glukhovsky azt is elmondta, hogy nagyon elégedett a 4A Games-el, ugyanis nem tetszett volna neki , ha a játékok egy-az-egyben követik a könyv vonulatait. "Ez az élet rendje, tehetséges emberekkel dolgozni, és utat adni az ő alkotói szabadságuknak, ahelyett, hogy idiótákkal dolgozzon, akik lépésről lépésre követik a könyvet." - írta Glukhovsky.

//Egyébként akit érdekelne a regény sorozat, a Metro 2033-hoz nekem is szerencsém volt, az egyik legjobb, ha nem a legjobb posztapokaliptikus regény, amit olvastam, sajnos a következő része már kevésbé volt nyerő, de a 2033 világleírása és történetvezetése egetverő.//

Összes oldalmegjelenítés