Warframe: Már él az eddigi legnagyobb update

A Warframe c. játék megjelenése óta több millió játékost vonzott be a furcsa, disztópikus világába, és azóta is csak növekedik ez a szám, köszönhető a Free-to-Play státusza miatt. A mai nap a fejlesztők (Digital Extremes) egy olyan updatet adtak ki, ami az eddigi élményt a sokszorosára fogja emelni:

  • Történet alapú élménydús küldetések: A birodalom titkairól lehull a lepel. A Királynő erődítményét ezer és megannyi labirintus és barlang alkotja, de sokkal díszesebb az ezt megelőző Grineerektől látott építészeti stílushoz képest. Célunk, hogy eljussunk a Királynő kamrájához, ahol választ kaphatunk kérdéseinkre.
  • Új ellenségek: a Grineer fajnak újabb variánsai jelentek meg a harc mezőkön. A Kuva Guardianok nehéz páncélt viselnek, és a Királynő elit katonái között harcolnak őfelségéért. Nem árt az óvatosság, ha összefutunk velük, ugyanis egyesek bohóc jelmezbe öltözött furcsa lényekre lettek figyelmesek, akik hihetetlen gyorsak és pillanatok alatt letámadnak minket.
  • Három új fegyver
    • Twin Rogga: Két pisztoly, ami egyszerre kiváló messzire és közel is.
    • Zarr: annak ellenére, hogy kinézetét egy muskétától örökölte, a fegyver igen komoly sérülést tud okozni egyszerre több ellenfélnek is, de még a nagyobb, erősebb egységek ellen is hatékony.
    • Kesheg: egy csillogó, díszes bot, ami rettentően halálos közelharcban.
  • További testreszabhatósági lehetőség: mostantól a Warframejeinket, leszálló egységünket és a követőinket is adhatunk más kinézetet (új kozmetikai páncélok, kinézetek)
  • Új küldetés típus: az új küldetés az Assault névre hallgat, ahol a játékosoknak néha csöndben, néha mindent szétlőve kell végrehajtaniuk támadásaikat egy ellenséges bázis ellen, hogy megelőzzenek egy rajtaütést.
Ahogy olvashatjátok, alaposan átgondolt tartalomról van szó, és ez az egyik olyan F2P cím, ahol olyan tartalmat kapnak a játékosok, amiért: semmit sem kell fizetniük, hogy játszhassák, és az összes fegyvert, vagy bármi mást "kifarmolhatják" a játékban használatos pénznem összeszedésével is.

Itt láthattok egy rövid bemutatót az új updateről:

Összes oldalmegjelenítés