Talent Not Included: Új trailer érkezett és Steam leárazás


A pár hónapja megjelent ügyességi platformer játék készítői egy héten keresztül a játékot fél áron árulják Steamen (6.49 euro). Ennek az az oka, hogy egy új eventet jelentettek be, amivel megpróbálják játékukat újjá éleszteni, ugyanis nem túl sok ember figyelt fel eddig a Talent Not Includedre. A steamspy.com szerint kb. 1500 játékos birtokolja eddig a játékot, ami elég csekély ahhoz képest, hogy augusztusban jelent meg a játék.

Tehát a készítők az 50%-os leárazás keretében egy speedrun eventet hírderett ki játékukon belül, aminek főnyereménye egy 11x17 inch-es (28x43 cm) karikatúra, amit a készítők készítenek el saját maguk és ők is írják alá egyessével.

Ahhoz, hogy esélyünk legyen ringbe szállni a főnyereményre, minnél gyorsabban el kell jutnunk az Act 3 - Level 12re (bizonyítékként videót kell készíteni róla, erre tökéletes megoldás a Shadowplay), majd a felvett videóanyagot vagy YouTubera (ha ezt az opciót választjátok, akkor a ytb videó leírásába írjátok bele, hogy @TNIgame vagy csak szimplán tageljétek a játékkal), vagy e-mailbe elkülditek maga a videót a supporttni@frimastudio.com címre, továbbá a levél tárgyának "TNI Speedrun Contest"-et kell megadni.

Az eventről további információt a fejlesztők facebookos oldalán tehetitek meg:

Összes oldalmegjelenítés