Path of Exile: Hamarosan érkezik a második legnagyobb update


A Grinding Gear Games bejelentette, hogy a közkedvelt Free-to-Play játékukhoz, a Path of Exilehoz hamarosan érkezik a Breachre keresztelt update, ami rengeteget fog segíteni egyaránt a low és a high level playereken. Röviden és tömören egy új shrineról van szó, ami aktiváláskor tér torzulást okoz egy bizonyos területen és ideig (legalábbis a bemutató videójából ezt lehet kivenni). Ha halál nélkül és elegendő mennyiségű szörnyet teszünk el láb alól, akkor az elátkozott shrine megjutalmaz minket.

A játék grafikus motorja is kap egy elég jelentős újítást, ami további teljesítmény növeléssel fog járni, ami röviden annyit jelent, hogy az update után DirectX 11-es (64-bit) kliense lesz a játéknak. Arról nincs infó, hogy azok, akiknek nincs DX11-ük tudnak-e majd játszani a régi kliensel tovább. Két új támogatói csomag is érkezik, amihez sok apróságot fognak kapni a vásárlók, mint pl. fegyver és portál effekt, köppeny (ez csak az update után lesz használható), stb. Továbbá kisebb ráncfelvarráson fog részt venni az első fejezet pályái is, mivel ezeket a játék nyílt bétába való lépése óta nem piszkálták, és a többi pályához képest eléggé vérszegények.

Az update December 2.-án fog megjelenni, csendes-óceáni idő szerint délben (ami nálunk szintén ezen a napon 12 órával hamarabb jön).

Íme a bemutató trailer:

Összes oldalmegjelenítés