Guild Wars 2: Heart of Thorns - Mától játszható a Living World új epizódja


A népszerű MMORPG játék, amióta Free-to-Play lett, megállás nélkül virágzik. Évekkel ezelőtt játékosok ezrei mondták azt, hogy a játék a World of Warcraft c. szintén zenész komoly ellenfele, és nem hiába. A mai naptól visszafelé tekintve rengeteg olyan tulajdonsága van a GW2-nek, ami a WoWnak nincs meg, de épp ez az a dolog, ami a legnagyobb vizet kavarja a játékos társadalomban, amikor vitába száll csak azért valaki valakivel, mert neki a GW2 vagy a WoW tetszik jobban. Tény, hogy manapság a WoW elég sok sebet szerzett, de még mindig több ezren játszák, akár csak a Guild Wars 2-t.

A Living World névre keresztelt nagy update csomagok lényege, hogy tovább csiszolják és javítsák Tyria világát. Ma viszont a 3. szezon harmadik epizódja vette kezdetét, ami pár új dologgal bővítette a játékot. Az epizód a "A Crack in the Ice" nevet kapta. A játékosoknak egy újabb veszéllyel kell most szembe nézniük, ugyanis a Bitterfrost Frontier névre (Northern Shiverpeaksben található) hallgató területen folytatódik a Heart of Thorns utáni történet, ám ez csak az előfutára egy közelgő apokalipszisnek.

A rövid történet bővítés mellett az ún. Nightmare Fractal is megérkezett, ami nem más, mint egy új, öt fős dungeon. Új bossok, ellenfelek, és számtalan veszély fog leselkedni azon kalandorokra, akik az új dungeonbe merészkednek. Az új epizód tartalmát csak azok a játékosok érhetik el, akik rendelkeznek a Heart of Thorns kiegészítővel!

Továbbá a játék kiegészítőjét a mai naptól kezdve pár napig az eredeti ár feléért tudjátok beszerezni.

Íme a bemutató videója:

Összes oldalmegjelenítés