Final Fantasy XV - Már megjelenéskor kibővül a játék



A Day One javítás és hogy mit is jelent ez a játékmenet szempontjából...

Valószínűleg senkit sem fog teljesen meglepetésként érni a hír, hogy bizony a Final Fantasy legújabb része is megjelenéskor már javítást fog a játékosokon követelni, mielőtt játszhatnánk azzal. Ez önmagában még nem is lenne akkor hír, azonban a javítás nem csak a szokásos hibagyomlálást és teljesítménybeli javításokat fog tartalmazni.

A játékba ugyanis a Crown Update javítás letöltődésével a Kingsglaive: Final Fantasy XV című filmből és az Omen nevű trailerből kerülnek be átvezető videók , hogy a Final Fantasy-val csak most ismerkedők is könnyebben tudjanak megismerkedni a játék által eléjük tárt univerzummal.

Új ételreceptek,új horgászható halak is bekerülnek a játékba a frissítés révén, valamint a gyűjtögető lelkületű játékosok nagy örömére egy olyan galéria, mellyel könnyebb nyomon követni gyűjteményünk állapotát. A játékban fellelhető egyik karakter Prompto által random készített fényképek a javítás révén akár Twitterre vagy Facebookra is feltölthetőek lesznek.

A játékban alkalmazott kamerabeállítás is ráncfelvarráson esik keresztül, melynek révén a szűk helyeken zajló harcok is állítások szerint könnyebben és gond nélkül lesznek élvezhetőek és remélhetőleg nem fogunk semmiről lemaradni ezen javítás révén. Emellett kapunk még egy aprócska feature-t a Beast Whistle révén mellyel magunkhoz tudjuk csalni majd a szörnyeket.

A Final Fantasy XV megjelenésére már nem kell sokat várni. Gyakorlatilag bő egy hét és 2016. november 29-én az Xbox one és a Playstation 4, illetve Playstation 4 Pro tulajdonosok bele is vethetik magukat az új kalandokba.

Összes oldalmegjelenítés