Egy héten belül ingyenes DLC jön a Titanfall 2-höz- Előzetes



November 30-án megkapjuk az első tartalmi bővítést...

A Titanfall 2-t készítő Respawn és a játékot kiadó Electronic Arts nagy fába vágta a fejszéjét, amikor a produktum megjelenését az év egyik legnagyobb játékdömpingjéra időzítette. Az októberi megjelenés és a pont erre az időszakra időzített nagyobb multicímek együttes hatása sajnos meglátszottak az eladásokon. Viszont a készítő és a kiadók egy aprónak tűnő, de annál elmésebb megoldással próbálják a játékosokat a Call of Duty: Infinite Warfare és a Battlefield 1 elől átcsábítani a Titánok világába.

A Titanfall 2 kapcsán korábban bejelentésre került, hogy igen lesznek ugyan a sok játékos által utált letölthető tartalmak (DLC), de ezek ingyenesek lesznek. Sokan némi skepticizmussal fogadtuk a hírt, de egyelőre úgy látszik a készítők és a kiadó is betartják amit ígértek.  A Titanfall 2-höz ugyanis egészen pontosan november 30-án megérkezik az első ingyenes letölthető tartalom.

A DLC-ben talán az egyik legfontosabb új tartalomnak egy régi pálya visszatérését tekinthetjük. A Titanfall első részéből felújított és újjászületett formában visszatér az Angel City térkép. Itt fontos megemlíteni, hogy a Titanfall 2-t előrendelő játékosok már november 30-án megkezdhetik az új térképen a tűzharcokat, míg mindenki más csak december 3-ától teheti be a lábát az új térképre.

Ha letölthető tartalom akkor nem maradhatnak ki a különböző testreszabási lehetőségek mellett az új játékszerek sem. Ez utóbbit hivatott képviselni a játékba bekerülő Wingman Elite névre hallgató pisztoly. Kapunk még a játékban lévő öt titánunkhoz egy-egy új titán kit-et, egy új pilot kivégzést, illetve statisztikai képernyőt.

A jó dolgok után következzen egy kevésbé jó miszerint a dlc-vel bekerül a játékba bolt funkció is beépítésre kerül. A Respawn ezzel kapcsolatban egyébként külön nyilatkozatott tett annak tudatában, hogy mennyire ferde szemmel tekintenek az ilyen dolgokra a játékosok. A nyilatkozat alapján a Titanfall 2-be nem került bele játékbeli fizetőeszköz vásárlási lehetőség. Nem lesznek továbbá különböző a körök végén eső ládák sem (melyekhez kulcsok kellenének..Tehát a CSGO-hoz hasonló rendszer kizárva), sem pedig kraftolási lehetőség sem, így a véletlen elemeket (random eső alkatrészek, fegyverek, egyéb tárgyak) teljesen kizárják a játékból. A boltban valós pénzzel lehet majd vásárolni, de csak és kizárólag külsőségeket lehet majd kapni, tehát semmi olyasmit ami befolyásolná a játékmenetet.  

A DLC megjelenésekor a boltban kapható lesz két úgynevezett Prime Titán, melyek egyedi kinézetet kapnak és egyedi kivégzési animációkat, de minden másban ugyanúgy fognak működni mint a játékban már most is bent lévő eredeti verziójuk.
A Respawn nyilatkozott továbbá az év további részére vonatkozó terveiről is, melynek keretében dupla xp-s hétvégékre, illetve a meglévő játékmódokba bizonyos "csavarok" beépítésére számíthatunk.


Összes oldalmegjelenítés