Killing Floor 2 - Megjelent az új content pack

Többek között az első rész közönségkedvenc bossa, a Patriarch is tiszteletét teszi a Killing Floor 2 új frissítésében

A Tripwire Interactive elérhetővé tette jelenleg Steamen early access fázisban elérhető kooperatív sci-fi horrorlövöldéje legújabb frissítését, a Return of the Patriarch-ot. A tapasz nomen est omen behozza a játékba egyebek mellett az első rész közkedvelt főellenségét, a Horzine Biotech meglehetősen deformálódott alapítóját és ex-vezérigazgatóját, Kevin Clamelyt, közismertebb nicknevén a Patriarchot. Az ígéretek szerint a Patriarch minden eddiginél veszélyesebb ellenfél lesz, brutális támadásai még a legtökösebb veteránokat is megizzasztják majd.

A frissítés ezen felül magával hoz két új pályát is. A Farmhouse egy világtól elzárt kis házikó, ködös, félhomályos, és mondanom sem kell, zombiktól nyüzsgő környezettel, míg a Black Forest egy sötét, erősen életveszélyes erdőbe kalauzol el minket, ahol sosem tudhatjuk, melyik árnyékból veti ránk magát valami förmedvény.

Ha mindez nem lenne elég, kapunk egy új perket (Gunslinger), egy új játszható karaktert is (Oisten Jaegerhorn), néhány vadiúj mordályt, és számos kisebb, hasznos kis javítást illetve finomítást, melyeknek teljes listáját megtalálhatjátok a fejlesztők hivatalos oldalán.

Az early access fázisban lévő Killing Floor 2 jelenleg 26,99 euróért érhető el Steamen.

Trailer:

Összes oldalmegjelenítés