Noct: early access fázisba került a Steam-en a többszereplős túlélőhorror

 

A független fejlesztőstúdió C3SK, a Devolver Digitallal karöltve korai hozzáférésű fázisba helyezte többszereplős túlélőhorrorát, a Noctot. A játék PC-re, Macre, és Linuxra elérhető.

A Noct egy sikeres béta fázis után léphet a Steam korai hozzáférésű tartalmai közé, miután a fejlesztők a teszterekkel szorosan együttműködve, közkívánatra jelentős mennyiségű plusz tartalommal, mellékküldetésekkel, és új játékmódokkal gazdagították azt. Ezen felül a játék lokalizálása is öles léptekkel halad, immár a brazil, az orosz és a lengyel játékosok is a nekik megfelelő nyelven élvezhetik a keményvonalas hátborzongatást. A játék végleges, kész verzióját az illetékesek 2016 januárra ígérik.

"A Noct-közösség eddig hihetetlenül segítőkész volt, és hangot adtak számos olyan kívánságuknak, amelyeknek megvalósítása feltétlenül szükséges a teljes verzió megjelentetéséhez." - nyilatkozta Chris Eskins dizájner. "A Steamnek köszönhetően elérhető korai hozzáférésű fázis lehetővé teszi, hogy egy nagyobb közönség előtt is próbára tehessük a Noctot, és a visszajelzéseket figyelembe véve tovább finomítsuk azt."

A Noct egy felső nézetes, 2D, többszereplős túlélőhorror, ami keveri az árkád akciójátékok, és a túlélő-RPG-k elemeit. A játékos egy, a jelenleg Noct-ként ismert pusztaság kialakulásáért felelős apokaliptikus pusztulás túlélőjét alakítja, akit egy földkörüli pályán keringő, hőképes szatellitrendszer lencséin keresztül követhetünk figyelemmel. A játékosok feladata az életveszélyes senki földje felfedezése, vállt vállnak vetve, vagy épp elkeseredett összecsapásokat folytatva a többi online felhasználóval a lőszerért, élelemért, biztonságért, megfoghatatlan veszélyektől kísértve a soha véget nem érő éjszaka sötétjében. A kísérteties zenei aláfestésért a Nine Inch Nails tag Robin Finck, és a szabadúszó zenész, Wordclock felel, és 8,99 euróért (~2700 Ft) elérhető Steamen, iTunes-on, Spotifiy-on, Google Playen, és más digitális tárhelyeken.

További infókért látogass el a játék hivatalos oldalára, vagy kövesd Twitteren.

Trailer:

Összes oldalmegjelenítés