Divinity: Original Sin - Enhanced Edition - küszöbön a feltuningolt verzió

 

Az utóbbi idők egyik legsikeresebb RPG-jének, a Larian Studios keze alól kikerült Divinity: Original Sinnek immár rövidesen hozzájuthatunk feljavított, Enhanced Edition-re keresztelt változatához...


A produktum PS4-re és Xbox One-ra érkezik, dobozos és digitálisan letölthető változatban egyaránt október 27-én, minek tiszteletére a Larian Studios még egy indulási trailerrel (lásd lent) is kedveskedik a játékosoknak.

Az Original Sint eddig se kellett félteni, elvégre viszonylag rövid idő alatt több mint 150 különböző díjat és jelölést nyert, és gyakorlatilag abból a bizonyos derült égből lecsapva sikerrel odaférkőzött minden, magára valamit is adó RPG rajongó polcára, de ha minden igaz, az Enhanced Edition még egy szaftos adag javítással és plusz tartalommal rátesz minderre egy lapáttal.

A külön konzolokra készített interfész letisztult és stílusos, és ami még fontosabb, gördülékeny és intuitív navigálást tesz lehetővé a játék menüin és almenüin keresztül, akár osztott képernyős módban is, torzulás nélkül.

A számos plusz tartalmat, dinamikus csatlakozást és kilépést lehetővé tévő, online, vagy offline kooperatív multiplayer módot, három új nehézségi fokozatot, és sok más egyebet felvonultató Enhanced Edition váratlan, de mindenképp szívesen látott vendégként állít be a konzoljátékosok háza tájára, és mind a valami újra éhezőket, mind a keményvonalas RPG fanokat komoly eséllyel csábítja majd el.

Launch trailer:


Összes oldalmegjelenítés