Még az ősz előtt újrakiadásra kerül a Batman Arkham Knight PC verziója


A PC-s verzió már elérhető lesz az elkövetkezendő hetekben...

Bár a Barman Arkham Knight PC verziója játszható azok számára, akik korábban előrendelték a játékot, valamint a megjelenés napján még nem "refundálták" azt. A Warner Bros. Interactive legutóbbi sajtóközleményében, a Batgirl-es kiegészítője kapcsán derült ki, hogy a játék PC (újra)kiadása az elkövetkezendő hetekben meg fog történni. A fejlesztők már javában dolgoznak az optimalizáláson, és az értelmezés szerint akár július végén, vagy legkésőbb augusztus elején világszerte felkerülhet a PC-s Batman Arkham Knight Steam-re és az egyéb digitális értékesítő helyekre.

Ugyan a Warner napra pontos megjelenési dátumot még nem közölt a játék számítógépes verziója kapcsán, csupán a Batgirl: A Matter of Family sajtóközleményben feltüntetett PC-s megjelenési intervallumot lőtték be megjelenésnek. 

Íme a lényeg a hivatalos közleményéből:
“Batman: Arkham Knight is based on DC Comics’ core Batman license and is available now for the PlayStation 4 computer entertainment system and Xbox One, the all-in-one games and entertainment system from Microsoft. The PC version of the game will be available in the coming weeks.”

Összes oldalmegjelenítés