Konzolra is jöhetnek a Just Cause 3 modok?



A Bethesda után szabadon...


Az Avalanche Studios munkatársai természetesen nem járnak csukott szemmel és füllel, nagyon is tudatában vannak a Just Cause 2 modok népszerűségének, amely valószínűleg nagyban befolyásolja majd a 3. részt is.


A Just Cause 2 modder közössége igazán aktív PC-n, amit mi sem bizonyít jobban az eddig elérhető több száz mod és a rendkívüli népszerűségnek örvendő Többjátékos mód. Az ötlet, hogy mindezt átvigyék a konzolokra is ragyogó ötletnek hangzik, viszont a megvalósítás elég nehézkes lenne.

A GameSpot-nak adott interjújában, a Just Cause 3 dizájnere, Roland Lesterlin elmondta, hogy pedzegetik a modok konzolokra való átvitelének ötletét.

“Már egy ideje tervbe van véve az ötlet” - mondta, amikor szóba került a Fallout 4 modok támogatása Xbox One konzolon. “Jelenleg még nincs semmi bejelenteni valónk, de... minden erőnkkel szeretnénk támogatni ezt az irányvonalat.”

Úgy tűnik a Bethesda egy új irányvonalat indított el azzal, hogy engedi a játékosok által készített tartalmak elérhetőségét konzolokon. A kérdés már csak az, mennyire fog működni a gyakorlatban, és vajon hány stúdió követi majd ezt a példát?

Összes oldalmegjelenítés