Power Drive 2000 játszható demó

Vissza a nyolcvanas évekbe...

Nyolcvanas évek, beszélő autó, száguldás a naplementében. Nem, nem a Knight Riderről van szó, hanem a Kickstarteren a befutóhoz közelgő Power Drive 2000 nevű árkád autós játékról, aminek, hogy még jobban ösztönözzék az adakozási kedvet, a készítők közzétették a játszható alfa stádiumú demóját is.

A Kickstarter kampányban 45,000 kanadai dollárt szeretnének összegyűjteni a fejlesztők, amiből már 36,000 összegyűlt, viszont a cikk írásának pillanatában már csupán 52 óra van hátra az akcióból. Az egyébként rendkívül bugos és hibás pre-alfa állapotú játszható demót is itt lehet letölteni.

A készítők többféle játékmódot is ígérnek a játékba, amikből nagy része időre menő verseny lenne. Tervben van továbbá helyi és hálózati többjátékos mód is. A zenék pedig egyértelműen a nyolcvanas évek szintipop korát idézve kerültek kiválasztásra.

A videót elnézve nagyon hangulatosnak ígérkezik. Reméljük sikerül összehozni. Ha minden rendben megy, akkor a Power Drive 2000 valamikor a jövő év folyamán jelenhet meg Windowsra, Mac-re, Linuxra és PS4-re.


Összes oldalmegjelenítés