Megjelenési dátumot kapott a Cradle

Éppen itt volt már az ideje...

A Cradle egy belső nézetes, nyílt világú sci-fi, amely főhősünk és egy mechanikus lány közötti kapcsolatot jár körbe, akik fura módon a mongóliai hegyek között találják magukat egy jurtában. A játékos feladata az lesz, hogy helyrehozza partnere mechanikus testének funkcióit és együtt felfedjék az elhanyagolt szórakoztatópark rejtélyeit, melyet nem messze találtak a jurtájuktól.

A játék már 2013 áprilisában zöld utat kapott a Steamen. Azóta csupán  pár képet és egy immáron kettő éves játékmenet videót lehetett róla látni. Azonban most a készítők bejelentették, hogy eljutottak a játékban abba a fázisba, amikor már látják, hogy hol a vége és közölték, hogy a játék július 25-én fog megjelenni.

Közzétették továbbá azt is, hogy a játéknak két változata fog megjelenni, valamint ezek árát is. A sima változat csupán a játékot fogja tartalmazni és 12.99$-ba fog kerülni. A Deluxe kiadás viszont tartalmazni fogja a játék zenéjét, - ami nem mellesleg borzasztóan jó, ahogy az eddig megjelent videók alatt is lehetett már hallani - valamint tíz darab exkluzív háttérképet és terveket. A Deluxe változat ára 16.99$ lesz.

A bejelentéssel egy időben négy darab új kép is napvilágot látott. Reméljük, hogy a két éves várakozás nem fog csalódással végződni.





Összes oldalmegjelenítés