Közeleg a Mafia 3 bejelentés?

 
A jelek szerint folytatódik a Mafia sorozat


A minap a Mafia játékok kiadójának anyacége, a Take-Two hirtelen bejegyzett néhány domain nevet, amelyek a Mafia 3 nevet viselik. Valószínű, hogy közel állunk a bejelentéshez?

A változásra a NeoGAFegyik felhasználója hívta fel a játékosok figyelmét, a szóban forgó domainek pedig a “mafia3thegame.com,” “mafiaiiithegame.com,” “mafiathree.com,” “mafiathreethegame.com.” neveket viselik, melyek a Daily Changes állítása szerint mind Június 25-én lettek bejegyezve

Még tavaly márciusban keringett az a pletyka, miszerint a kiadó megkezdte a kasztingolást és az akkori jelek egy esetleges Mafia játékra utaltak. A dokumentum pedig egyértelmű jeleket tartalmazott Louisiana-val kapcsolatban, ami minden bizonnyal kapcsolatos a játékkal. Talán maga a helyszín?

Ezután mély hallgatás következett, egészen az idei évig, amikor is Rick Pasqualone néhány Mafia-val kapcsolatos hírt tweetelt. Ez újabb találgatásokat eredményezett. Sokan úgy hitték, hogy a játék már az idei E3-on be fog mutatkozni, de mint azt tudjuk, nem így történt.

A Mafia 2 egyébként lassan 5 éve jelent meg, így már ideje lenne a folytatásnak.

Összes oldalmegjelenítés