Nem leszünk kitiltva, ha csupán egyjátékos modokat használunk a GTA 5-ben

Megszólaltak az ügyben végre...

Megérkezett az, amire mindenki várt. A Rockstar Newswire, a GTA 5 fejlesztője megerősítette, hogy a játékosok nem kerülnek kitiltásra az egyjátékos módban használt modok miatt.

Íme a teljes közlemény:
"Mindig értékeltük a kreatív törekvéseit a PC modder társadalomnak és még emlékszünk a kiváló zombi inváziós modra és az eredeti GTA térképre a GTA 4-hez. Csak, hogy tisztázzuk, a moddolással kapcsolatos álláspontunk a licenszünkben nem változott és továbbra is megegyezik azzal, ami a GTA 4-ben volt. A GTA 5 legutóbbi frissítésének egyik nem szándékos mellékhatása az volt, hogy játszhatatlanná tett bizonyos egyjátékos módosításokat. Ez nem volt szándékos, senki nem került kitiltásra egyjátékos módosítások használata miatt és nem kell aggódnia senkinek, hogy ki lesz tiltva vagy a csalók közé lesz sorolva azért, mert egyjátékos módosításokat használt. Leginkább arra figyelünk, hogy védjük a GTA Online-t a módosításokkal szemben, ami tisztességtelen előnyhöz juttathatja a játékosokat vagy tönkreteheti a játékélményt. Azt is meg kell említenünk, hogy mivel a módosítók nem engedélyezettek, azok technikai problémákat és instabilitást okozhatnak vagy előre nem látható módon lehetnek hatással a játékra. "

Röviden, a Rockstar nem tudja megígérni, hogy a modokat nem teszi működésképtelenné valamely frissítés, de meg is nyugtat bennünket, hogy amíg nem érintik a GTA Online-t, addig a modok biztonsággal használhatók a játékban.

Összes oldalmegjelenítés