Halo: The Master Chief Collection bajnokság lefújva csatlakozási problémák miatt

Az Internet nem elérhető...

A Halo: The Master Chief Collectionnel kapcsolatos csatlakozási problémák miatt le kellett fújni a játék egyik eSport eseményét a hétvégén.

A Halo bajnokság sorozat második évadának Cup #1 kupája egy online verseny, amihez szükséges, hogy a The Master Chief Collection matchmaking rendszere tökéletesen funkcionáljon., A fejlesztőnek muszáj volt lefújnia a hétvégi versenyt kapcsolódási problémák miatt.

Az elmúlt hétvégén két fordulóra került volna sor. A szombati forduló gond nélkül lezajlott, azonban a vasárnapi fordulónál már problémák jelentkeztek. Aminek eredményeképpen a fejlesztő, 343, úgy döntött, hogy lefújja a Cup #1-et.

Tudatában vagyunk és már vizsgáljuk a csatlakozási problémát. Ebből kifolyólag lefújjuk a HCS Cup #1-et és elnézést kérünk a kellemetlenségért. - Halo (@Halo) 2015 április 26.

A legtöbb fióknál a legutóbbi két javítás megoldotta a csatlakozási/meghívási problémákat és bevezette a rangokat, de úgy néz ki, hogy a legutóbbi rendfokozatok javítására szánt patch esetében valami ismét félresiklott.

Összes oldalmegjelenítés