Fable Legends - ingyenes lesz

Reméljük jó lesz...

A Lionhead Studios egyik legnagyobb címe, a mennyeket is poklokat is megjárt Fable, most egy új epizóddal áll elő, ami igazán eltér az eddigiektől. A single player orientált Fable trilógia után a fejlesztők igyekeztek új vizekre evezni, ennek a példája ez a játék is, mely a Fable Legends címet kapta.

Amint látni fogjátok a videóban, ez multiplayer játék lesz, melynek nagy különlegessége az, hogy ingyen játszható. David Eckelberry, a Fable Legends rendezője azt ecsetelte egy interjúban, hogy fő céljuk, egy tökéletes közösség megteremtése, ennek érdekében, nem hogy ingyenes lesz a játék, de semmilyen olyan részt nem fog tartalmazni, amit csak azok érhetnek el, akik valós pénzt fizetnek érte. Bár meg kell hagyni, lesz olyan dolog, amire költhetünk, de ezek csak kozmetikai kiegészítések, illetve az új hősök megvásárolása. De Eckelberry megnyugtatott: folyamatos játék mellett kb. 14 nap, mire kifarmoljuk azt a játékbeli pénz mennyiséget, amiből megvehetjük az új karaktert, szóval türelemre fel!

A rossz hír, hogy a Fable Legends a Lionhed Studios és a Microsoft markaiban van, ami azt jelenti, hogy valamikor még ebben az évben fog megjelenni PC-re és Xbox One-ra. Talán már tudjátok, hogy a Windows 10 kompatibilis lesz a konzolos játékokkal, így fenn áll a veszélye, hogy annak ellenére, hogy ingyenes lesz a Fable Legends, csak a legújabb operációs rendszer tulajdonosai fognak tudni vele szórakozni. De ezek még csak rémhír, nincs megerősítve.

Összes oldalmegjelenítés