Metallica a BlizzCon-on

Démonok, orkok, zergek és metál...



Még 17 nap és itt a BlizzCon. A videojáték kedvelők egyik legvártabb eseményén idén sem marad el a jó hangulat. Habár valószínűleg most nem Jay Mohr lesz a házigazda, hanem Chris Hardwick, megrendezésre kerül a cosplay és a WoW táncverseny is.

A 2 napos ünnepségen lehetőségük van a látogatóknak kipróbálni a Blizzard minden produkcióját és azoknak a legfrissebb változatait. Lesz Diablo III, World of Warcraft, Starcraft II, Hearthstone és Heroes of Storm.

Szokássá vált, hogy utolsó nap a BlizzCon-t valamilyen koncerttel zárják. Fellépett már a Lvl 70 ETC, valamint Ozzy Osborne is, aki a 90-es évek megtisztulását szimbolizálva vízzel öntötte le az elsősorban kamerával álló apukákat. Idén is egy nagy együttes teszi tiszteletét az esemény. November 8-án, az utolsó napon Anaheim-ben nem más, mint maga a Metallica fog zenélni a Blizzard kedvelőinek.

Szerkesztőségünk idén sajnos nem kapott meghívást a Blizzard-tól, pedig égünk a vágytól, hogy élőben közvetíthessünk, ennek ellenére az esemény után olvashatják összefoglalónkat a 2014-es anaheimi BlizzCon-ról.
 


Összes oldalmegjelenítés