Kholat - első gameplay trailer

Misztikus és rideg, fagyos és nagyon hideg...



Nagyon érdekes játékba tehetünk most betekintést, mégpedig a Kholat címmel ellátott FPP stílusú story orientált produkcióra. Ma jelent meg a néhány perces gameplay trailer, ami igaz még nem sok mindent mutat meg, de azt már láthatjuk, hogy milyen helyszínen fog játszódni, az egyébként igaz történeten, a Dyatlov hágó incidensen alapuló játék.

A fejlesztők mentegetőznek (bár erre semmi okuk), hogy a játék még csak pre-alpha állapotban van, szóval a végkifejlett valószínűleg még szebb grafikai motorral fog bírni, mint ahogy azt a videóban látni lehet. A történet arról fog szólni, hogy kiderítsük, valójában mi is történt azzal a csoporttal, akik expedícióra indultak az Urál kifürkészhetetlen hágóiba. Céljukat oly annyira nem sikerült elérniük, hogy rejtélyes körülmények között eltűntek és senki nem hallott róluk semmit.

Az IMGN.PRO gondoskodni fog arról, hogy a Kholat látványban, történetben és hangulatban ne kímélje a játékos társadalmat. Sajnos a megjelenés csak 2015-re van bejelentve, de addig is csemegézzetek, a már említett, első gameplay trailer-ből:


Összes oldalmegjelenítés