Alone in the Dark: Illumination - Itt vannak az első infók és az előzetes

Együtt, a világosban...


Az Atari kiadta az első előzeteseket az új játékaihoz és mellé csepegtettek némi információt is. Még nem tudni, hogy az Alone in the Dark: Illumination FPS vagy TPS lesz-e, videó alapján előbbire lehet számítani. A játékban négy karakter közül fogunk választani: A "Hunter" (Vadász), a "Witch" (boszorkány). Ők ketten rokoni kapcsolatban állnak majd az eredeti játékban megismert szereplőkkel. Rajtuk kívül választható lesz még az "Engineer" (Mérnök) és a "Priest" (Pap) is. 4 karakternek 4 féle harci stílusa lesz: amíg a Vadász és a Mérnők főleg lőfegyverekkel fognak operálni, addig a másik kettő a varázslatot fogja segítségül hívni.
A játéksorozat történetében először többjátékos módja is lesz, ahol akár 4-en is összedolgozhatunk a kooperatív módjában (ennyit a címről... ami mellesleg eredetileg Alone in the Dark Online volt)
Az AitD:I az Unreal Engine 4-el fog futni, ezért a látvánnyal valószínűleg nem lesz gond. A STEAM-es verzió achievement-eket és kártyákat is fog tartalmazni. Megjelenés valószínűleg még idén.

Összes oldalmegjelenítés