Zsúfolt hétvége - Box Office

Mozgalmas hétvége volt most a tengerentúli mozipénztáraknál,
  mert a már előző héten debütált filmek mellett, még négy másik film is debütált. Az első helyet, a már régóta várt Elysium szerezte meg 30.5 millióval nyitva, ami tisztességes eredmény egy magas korhatáros sci-fi-től de nagy szerencse és pozitív szájhagyomány kell ahhoz, hogy 100 milliós költségvetését visszatermelje.


A második helyezett a Jennifer Aniston és Jason Sudeiks által fémjelzett Családi üzelmek, ami a hétvégén 26 milliót zsákolt, de mivel szerdán startolt, ötnapos bevétele 38 millió dollár. A Disney animációs Repcsik 22.5 millióval nyitott, így könnyen összeszedheti 50 milliós költségvetését és a későbbi folytatásoknak is megágyazhat. Nem mondható el ez a Percy Jackson: Szörnyek tengeréről, ami alig 14.6 milliót kapart össze, így ötnapi bevételei még a 25 milliót se érik se (szám szerint 23.5 amit elért), ezzel pedig még a 90 milliós költségvetés hazai visszatermelésére sincs esély.

Az előző heti premierek közül leginkább a 2 kaliber szívta meg kemény 60%-os eséssel, ami csak 11 milliós hétvégét és 48 milliós összbevételt jelent. A Farkas is jól belassult, de még rajta van a 120 milliós költségvetés visszatermelésén, míg a The Conjuring, a Gru 2 és a Nagyfiúk 2 tovább növelik nyerseségüket.
Újabb Régebbi