Metro Last Light - Az első DLC


Friss közlemény érkezett a játék készítőitől...

A Deep Silver ma bejelentette, hogy a 4A Games kritikailag elismert Metro: Last Light játékához július 16-án (PC-re és X360-ra július 16-án, PS3-ra pedig július 17-én) érkezik az első, Faction Pack névre hallgató kiegészítés!

Faction Pack összesen 3 eredeti egyjátékos küldetést tartalmaz, mindegyik a háború más oldalán álló fél szerepébe röpítve a játékost. A Faction Pack a Metro 2033 néhány klasszikus helyszínére dobja vissza a játékost, új fegyverekkel, visszatér bennük egy tényleg brutálisan durva mutáns ellenfél és 3 eltérő játékmeneti kihívás is szerepel bennük…
-          A játékosnak a Vörösök különleges mesterlövészegységének tagjaként kell egy erősen őrzött Reich Állomásra beszivárogni. Mindezt éjjel, egy halálos radiaktív vihar kellős közepén…
-          …mielőtt a frontvonalat megvédené egy nehéztüzér Reich szerepében, a Metro-ban található legpusztítóbb fegyverek segítségével.
-          Végül pedig a játékos egy Polis rohamosztagos szerepében kap kiképzést, melynek során a hatalmas Könyvtár-komplexumot kell kegytárgyakért és ereklyékért átkutatni. A talált értékeket munícióra lehet cserélni, a filterekkel és radioaktív ruhával pedig egyre mélyebbre merülhet a Könyvtár gyomrába. Ajánlatos fáklyákat gyújtani az út során, hogy ezek segítségével tájékozódva gyorsan visszajuthass az állomás biztonságos zónájába, mielőtt elfogyna az oxigén…

Faction Pack az első a Metro: Last Light-hoz érkező kiegészítők sorában, melyekből összesen 4 érkezik majd. Külön is megvásárolható tartalom, de Season Pass segítségével kedvezőbb áron lehet a 4 kiegészítőhöz hozzájutni. A Season Pass vásárlók egy különleges fegyvert is kapnak ajándékba, az Abzats névre hallgató őrületet.

A következő 3 kiegészítő csomag tartalmáról is lehullott a lepel:
-          Tower Pack egyedülálló mód Metro mesterlövészek számára. A kihívás alapú játékmódhoz Online Ranglisták tartoznak, ahogy a játékosok A Torony néven ismert harci szimulátor lépcsőin küzdik magukat feljebb és feljebb.
-          Developer Pack egy teljesen felszerelt Lövölde, MI Aréna és Metro Múzeum zónákra oszlik…és egy plusz egyjátékos küldetést a Pók Hálóját tartalmazza. Ebben néhány új eszközt próbálhat ki a játékos a pókokkal fertőzött zóna gyors megtisztítására.
-          Utoljára pedig a Chronicles Pack olyan egyjátékos sztoriküldetéseket tartalmaz, melyben a játékos az eredeti játék mellékszereplőinek bőrébe bújhat. Pavel, Khan és Anna története Artyom kalandját egészíti ki és jobban kiteljesíti a mellékszereplők karaktereit.

Faction Pack-ről bővebben olvashattok az EnterTheMetro.com weboldalon a fejlesztők első blog posztjában (melyet több követ majd).

Összes oldalmegjelenítés