The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn az új DLC?The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn a neve az új DLC-nek?...

A Bethesda tavaly megjelent játéka a Skyrim megjelenésekor vitt mindent. A kritikusok és játékosok egyaránt imádták és mindenhol csak jó értékeket kapott megjegyzem teljesen jogosan.

A fejlesztő már megjelenés előtt igérte, hogy bizony tartalmasabb DLC-ket fog kiadni a játékhoz nem pedig a már legendás lópáncél színvonalat. Ezt az igéretet az első DLC-vel a Dawnguarddal tartották is meg nem is, ugyanis a Letölthető tartalom igen vegyes fogadtatásban részesült, holott tartalom tekintetében teljesen rendben volt.

Mint azt már megszokhattuk sok olyan játékos van, akik nem restek hosszú perceket, akár órákat bejegyzések turkálásával tölteni, hogy új információkhoz jussanak. Ezúttal az igen friss 1.8-as béta patch-ét kutatták át a Skyrimnek és bizony erőfeszítéseik nem maradtak eredmény nélkül.

A patchben ugyanis több esetben hivatkoznak egy bizonyos Dragonborn-ra és questekre, valamint a Downloadable Content is többször feltűnik ezen szavak mellett. A bejegyzésben egyébként emlegetnek sárkány mountokat is és sárkányról harcolás is szóba kerül, mint ahogy új páncélzatok is megjelennek a fájlok leírásaiban.

A szemfüles registy búvárok egyébként új helyszínek neveit is felfedezték Solstheim, Telvanni, Castle Karstaag, Raven Rock és Mirak Temple elnevezések formájában. Solstheim-et egyébként Skyrim lore szakértők egy olyan helyként azonosították, ahol a Sötételfek menekültek egy Argóniai invázió után és ami Morrowind mellett található.

Ha elfogadtok egy személyes tanácsot ezeket a pletykákat, azért kezeljük némi skepticizmussal. Ugyan ezek többnyire igaznak bizonyulnak, de mégis a hivatalos bejelentés jelenti a biztos információt.

Természetesen ha bármi újat megtudunk a DLC-vel kapcsolatban azonnal beszámolunk róla itt a Hungamer hasábjain.

Összes oldalmegjelenítés