The Incredible Adventures of Van Helsing - Új trailer jelent meg



The Incredible Adventures of Van Helsing - Mészárlás a tetőn trailer....


A hazai és külföldi berkekben sem ismeretlen NeocoreGames ezúttal egy új trailer-el lepett meg minket, melyben következő játékukból a The Incredible Adventures of Van Helsing-ből tekinthetünk meg néhány képkockát.

A videóban ifjú hősünk Borgova város útjai fölött, a tetőkön közlekedve vág magának véres utat a különböző rémségek között. Ezen a pályán egyébként majd egy bajba jutott tudósnak kell segítkeznünk, miközben szörnyek egész hordáin kell majd átverekedni magunkat (ki gondolta volna ezt bárki is Van Helsingről nemde? :-D)

A trailer arra kiválóan alkalmas, hogy a játékmenetbe betekintést nyerjünk. Számos ellenségtípus feltűnik majd például a Strongmen, ami egy volt cirkuszi akrobata, az Igors, mely egykor egy őrült tudós szolgája volt (már most tetszenek ezek a beszédes nevek), a Stitchfiends, amik a szörnyek elleni harcra lettek kitenyésztve
és a szukkubusz szerű Rusalka-k.

Emellet a játékmenet szerintem erősen hajaz a Titan Quest nevű játékra, sőt még a grafika is azt az érzést idézi fel bennem. A harci technikák már most érdekesnek tűnnek, legfőképpen a dupla pisztollyal való mészárlás.

A játék egyébként egy sötét hangulatú gótikus világban fog játszódni és érdekes párbeszédek és a humor se marad majd ki a repertoárból.

A játékban Van Helsing egy híres vadász fiának nyomait fogja követni,aki egy megbízás miatt utazott Borgovia földjére.

Újabb Régebbi