NBA Live 13 - Az első trailer

Befutott az első videó az NBA Live 13-ból...

Jó hírrel szolgálhatunk a kosárlabda rajongóinak! Az EA végre valahára hivatalosan kiadta az NBA Live 13 első mozgóképes videóanyagát. A készülő kosaras projektről ezidáig szinte semmit sem hallottunk, ám közben kiderült, hogy maga a játék sajnos egy kis késést szenvedett el, ugyanis az október elejére tervezett megjelenést nem tudja tartani. Lehet ez köszönhető az NBA 2K13-nak, meg jó néhány sportjátéknak is amik éppen ezekben a napokban jelennek majd meg a boltok polcain, de azt hiszem ezt a pár hetes/hónapos késést már ki fogjuk tudni bírni az EA új kosaras játéka kapcsán.

A fejlesztők tisztában vannak azzal, hogy a rajongók október elejére várták az NBA Live 13-at, mint a kis angyalt, de az előzetes tervek szerint a játék egy későbbi időpontban fog megjelenni, kizárólag konzolokra. Hogy pontosan mikor, ez ügyben hamarosan megszólalnak a fejesek. - Derült ki, az EA egyik blogbejegyzése során.

Remélhetőleg a NBA Live 13 még az NBA-szezon megkezdése (október 30) előtt megjelenik Xbox360-ra és PS3-ra. Október 26-a egy nagyon valós dátumnak tűnik, de az sem kizárt, hogy a kezdőszezon alatt jelenik meg... 

A játék motorja egyébként egy továbbfejlesztett Playmaker verziót fog használni, remélhetőleg a látvány és a mozgáskoordináció tökéletessége garantált lesz.

Enjoy!


Újabb Régebbi