Hivatalos: Jön a GRID 2!Látványos versenyek, szép autók. Ez lesz a GRID 2.

A bejelentéssel természetesen érkezett egy előzetes és egy rakás kép is. A videóban felfedezhetjük Chicagot és Párizst, amint eszetlenül száguldoznak a versenyzők legyen az akár nappal vagy éjszaka.


A játékot több mint 2 éve fejlesztik és a Codemasters (mostantól Codemasters Racing) saját motorja, az Ego motor hajtja.


A fizikáért a TrueFeel Handling System felelős, amit az első részből vettek át, csak felújítva. Célja, hogy a szimulátor és az arcade közé essen a kezelhetőség, ne legyen se túl könnyű vezetni, se túl nehéz.


A játékban ugyanazon a  3 kontinensen repeszthetünk mint az elődben, USA-ban, Európában és Ázsiában.
Városi versenyzés nagy részt fog kitenni a játékból, olyan helyeken száguldozhatunk mint az előbb említett Párizs és Chicago, Abu Dhabi, Miami, vagy a kaliforniai partszakasz. Ezeken felül lesznek még licenszelt versenypályák, hegyvidéki szakaszok is.


A többjátékos módért a RaceNet felelős, amely egy tapasztalati pont-fejlődéses rendszert takar.A játék már játszható státuszban van, a szerencsések ki is próbálhatják a Eurogamer Expo-n, Londonban szeptember 27 és 30-a között.

Várható megjelenés valamikor jövőre Playstation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re.

Újabb Régebbi