Assassin's Creed 3 - Hivatalos bejelentés sajtóközleménnyel

Az Assassin's Creed III című akciójáték október 31-én jelenik meg a boltok polcain, invitálva a játékosokat az amerikai függetlenségi háború idejére. A Ubisoft történetében eddig ez a legnagyobb projekt, ami valaha készül, hiszen már 3 éve fejlesztik Montrealban.

Az Assassin's Creed III Xbox360-ra, PS3-ra és PC-re, valamint Nintendo Wii U-ra fog megjelenni a Ubisoft Montreal, valamint a többi (szám szerint 6) Ubisoft-os stúdió fejlesztésében


A játék sztorija a 18. század végén, az amerikai függetlenségi háború idején fog játszódni, és új karaktert kapunk Connor személyében, aki egy amerikai őslakos indián. Apja angol, anyja indián. majd adoptálás után lett a neve Connor. Vele számos csatákat élhetünk majd át, köztük George Washington mellett is harcolhatunk a végső csatában.


Az Assassin's Creed 3-at egy forradalmian új játékmotor hajtja az AnvilNext technológia képében, mely segítségével minőségi javulást észlelhetünk látványban, valamint részletes karaktermodellek és jobb mesterséges intelligencia érhető el. Lenyűgöző látványvilágot, új harcrendszert ígérnek a készítők.

A Ubisoft kreatív igazgatója szerint az új játékos is élvezni fogja az Assassin's Creed 3-at.
Újabb Régebbi