Hungamer filmajánló: Pancser police


Ma megnéztem eme filmet a moziban.És tetszett. Adam McKay-t én egy nagyon jó vígjáték rendezőnek tartom.Azt hiszem összes filmjében Will Ferrel a főszereplő,itt sincs másként.
A sztori két béna zsaruról szól.Az egyikük egy aktakukac,aki nem szereti a pörgést.A másik meg akcióra és adrenalinra vágyik.Mikor a város szuper hekusai eltűnnek a képből,ők lépnek akcióba és kő kövön nem marad.

A színészek kellemesen játszanak. Ferrel jól elvan a béna aktakukac szerepében, Wahlberg meg megmutatja humoros oldalát.Ő alakítja a forrófejű zsarut, kit egy csúnya gikszer miatt lefokoznak.A poénok nagyon jók.Nincsenek undorító altesti poénok, káromkodás.Van viszont pár hihetetlenül vicces párbeszéd, humoros szituáció és poénos akciók. Apropó, akciók!Ez egy vígjáték,de az akciójelenetek nagyon jók lettek. A helikopteres zuhanás nem volt semmi!Színészekről még annyit, hogy kissebb szerepekben feltűnik Samuel L. Jackson, Dwayne Johnson, Michael Keaton, Steve Coogan, Ray Stevenson és Eva Mendes.Tehát vannak sztárok dögivel.

Sajnos, van egy-két negatívum. Pl:A két sztárzsaru elég keveset szerepel, a film háromnegyedénél kicsit leül a sztori és poénokat sem kapunk.De szerintem ennyi belefér.
Szórakoztató kis vígjáték ez, melyet érdemes megnézni.

 

Összes oldalmegjelenítés