Warhammer 40,000: Ultramarines - egész estés animációs film


Az Ultramarines, a legelső egész estés animációs mozi ami a Games Workshop világhírű Warhammer 40,000 univerzumában játszódik. Londonban, az MCM Expo keretein belül tudhatunk meg többet róla. Az elképesztően sikeres Warhammer 40,000 nem kis fejlődést mutatott be: a kezdeti táblás játékból nemsokára képregények, könyvek, és természetesen számítógépes játékok születtek.

Az Ultramarines egy feszes tempójú sci-fi mozi ami a komor és sötét 41. század hajnalán játszódik. A technológiai megoldások terén felvonultatják a legújabb arc animációs technológiától kezdve a legfejlettebb CGI animációig mindent, amivel az iparág büszkélkedhet napjainkban, hogy a lehető legélvezetesebben élhessük át az Űrgyalogság véget nem érő, brutális harcát ellenfeleik ellen. Az Expo-n Dan Abnett író, Martyn Pick rendező és a két producer: David Kerney és Bob Thompson közösen mutatják be a mozi születését, és pár kulisszatitokkal is szolgálnak majd. A szinkronhagok közt találhatjuk Terence Stamp és John Hurt színészeket is.

A londoni MCM Expo május 29-30-án nyitja meg kapuit az Excel Centre-ben, és a legjobb filmeket, játékokat, animéket és képregényeket mutatja be.

Összes oldalmegjelenítés