Alpha Protocol - Multipath Trailer


Egy videó érkezett már megint a pressakey jóvoltából az Obsidian fejelsztésű Alpha Protocolból, melynek megjelenési napja ma esedékes. CDG-ről megrendelhető az akció kém-RPG játék. Különös, fórumokat járva, meglehetősen megosztottak a vélemények a játékról... Pár vélemények:

"Jó ez a játék! Rég volt már olyan "akció játék" a kezembe, ami 20 percnél tovább lekötött.. Na e már 2.5 óránál tart és abbahagyhatattlan. babák a dumák" - foxxi (sg.hu)

"De az mien ciki már, hogy 2010-et írunk és egy ilyen mozgáskultúrát kapunk? Főleg lopakodva nagyon gáz...áááá
Meg miért van az, ha lopakodva megyünk az ellenfél mögé és AKKOR is lekaratézza??????? Sima csendes gyilok kéne. Vagy fejleszteni kell?" - Prince23 (sg)

"Ha puritán grafika lenne és emellett folyamatos játékmenet és animáció, nem lenne gond. A csámpás gorilla módjára lopakodó főhős egy picit kizökkent, de még ez sem nagy probléma. A késéssel előugráló textúrák már necces kategóriába esnek. A szaggató(cserében relatíve ugye ronda) átvezetők megint nem növelik a beleélhetőséget.
Magyarul ok, nem kell tesszelláció meg dx11, de cserében legyen már tökéletesen kézreálló és játszható. Minegy, nem sírok többet hanem játszok(este) mindezek ellenére." - zorrobomber (sg)



Összes oldalmegjelenítés